Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مرگ مرد میانسال در ایستگاه مترو تهرانپارس، مرگ معلم نابینا در ایستگاه خزانه، مرگ دستفروش در ایستگاه گلبرگ، مرگ دختری جوان در ایستگاه مترو شادمان، نمونه هایی از مرگ‌های تصادفی در مترو هستند. تاکنون آماری از از تعداد کسانی که به ناخواسته بر روی ریل های ایستگاه های مترو جان داده اند منتشر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند هفته پیش بود که مردی ۴۴ ساله از روس سکوی مسافرگیری ایستگاه مترو مصلی سقوط کرد.

در بررسی‌های اولیه مشخص شد  این مرد ظهر امروز به همراه فرزند خود به چشم پزشکی مراجعه کرده بود و پس از مراحل درمانی قصد داشت با استفاده از مترو به محل سکونت خود باز گردد که متاسفانه به علت کاهش سطح بینایی این اتفاق برای وی افتاد.

پس از مرگ معلم نابینا در ایستگاه مترو خزانه، مدتی بحث ایمن‌سازی ایستگاه‌های مترو با نصب درهای شیشه‌ای در دستور کار بررسی مدیریت شهری قرار گفت اما هیج گاه به دلیل هزینه های بالای درهای جداکننده شیشه این اتفاق در ایستگاه های مترو تهران نیفتاد.

روایت یک مرگ تصادفی

زن از آن سوی خط تلفن داستانش را این گونه روایت می کند: «اوایل  شهریور ماه زمانی که گرم افکار خودش بوده، وارد ایستگاه مترو شده. ایستگاه برخلاف همیشه خلوت و بدون مسافر بود. گیج و در خود فرو رفته از بخش مردانه قدم می‌زند تا به انتهای سکو می‌رسد. صدای سوت قطار را که می‌شنود، یک قدم جلوتر می‌آید؛ آن‌قدر که سُر می‌خورد داخل محوطه ریلی. هر چه سعی می‌کند خودش را بالا بکشد، نمی‌تواند چرا که همزمان دو قطار به ایستگاه می‌رسند و ثانیه بعد راهبر قطار متوجه مرگ مرد میانسال می شود.»

اینها را از روی فیلمی که در اداره آگاهی دیده، تعریف می‌کند.

می گوید : «۱۰ روزی طول کشیده تا بفهمند مرد در مترو تصادف کرده است. وقتی پسرش نگران به همه کلانتری‌ها سر زده و خبری از پدر نشده، به او خبر می‌دهند برای شناسایی جسد به پزشکی قانونی بیاید. پدر را به سختی شناسایی می کنند از روی پیشانی اش.»

تأکید دارد که حادثه خودکشی نبوده و بارها در سخنانش می گوید: می‌خواهند به‌ زور بگویند که مَرد خودکشی کرده است.

می‌گوید زمانی که فیلم‌ها را در اداره آگاهی دیدم، مأمور آگاهی هم تأکید کرد که این حادثه، تصادف بوده و خودکشی نبوده است. زن می‌گوید آن‌قدر در خودش فرو رفته که متوجه اینکه چقدر به لبه سکو نزدیک شده، نشده اما هیچ مأموری نیز در ایستگاه نبوده که به وی هشدار دهد. در فیلم‌ها هم مشخص است که مأموری برای نظارت در ایستگاه‌ها وجود نداشته است. او این حادثه را ناشی از کوتاهی مأموران مترو می‌داند و معتقد است اگر کسی در ایستگاه مترو بود، ممکن بود با یک تلنگر، این اتفاق نمی‌افتاد.

تمام سکوهای مترو توسط دوربین کنترل می شوند

فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران، به خبرنگار مهر، می‌گوید: الزامی برای وجود نیروهای انسانی در سکوهای مترو وجود ندارد و تمامی سکوها از طریق دوربین کنترل می‌شوند. حدود ۱۳۲ ایستگاه وجود دارد که هر ایستگاه دو سکو و هر سکو ۱۴۰ متر طول دارد و نظارت انسانی بر این میزان بسیار دشوار است اما به طور لحظه‌ای سکوها از طریق دوربین کنترل می‌شوند.

وی تأکید می‌کند: در ایستگاه‌های شلوغی مانند فردوسی، امام خمینی و دروازه‌دولت، مأموران حضور دارند اما در این شلوغی، نظارت مأموران ایستگاه نیز چندان مؤثر نیست.

نوبخت می‌افزاید: از بلندگوهای مترو در خصوص اینکه «خط حریم را رعایت کنیم»، بارها تذکر داده می‌شود و اگر نسبت به این موضوع شکایتی وجود دارد، می‌توان از مراجع قضایی پیگیری کرد و ما نیز به عنوان شرکت بهره‌برداری، هرگونه کمک و همراهی خواهیم کرد.

دردهای شیشه ای راه کار نشدنی ایمنی سکوها

محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران به خبرنگار مهر، می‌گوید: به جز دوربین‌های کنترلی، مأموران نظارتی نیز در سکوها مستقر هستند.

او تأکید می‌کند: حوادث مترو بسیار نادر و اندک است.

علیخانی به درب‌های حائل شیشه‌ای اشاره می‌کند که در برخی از کشورها در ایستگاه‌های مترو، نصب و از حوادث احتمالی پیشگیری می‌کند.

به گفته وی، این جداره‌های شیشه‌ای اگر متعلق به کشور چین باشند، یک میلیون دلار برای هر ایستگاه هزینه دارند و اگر از کشورهای اروپایی تهیه شوند، به مراتب قیمت آنها بالاتر می‌رود درحالی‌که متروی تهران با مشکلات مالی دست به گریبان است، امکان تجهیز ایستگاه‌های مترو به این درب‌های حائل شیشه‌ای وجود ندارد.

او با اشاره به هزینه‌های سنگینی که برای تکمیل ایستگاه‌های مورد بهره‌برداری نیاز است، می‌گوید: کسی که قصد خودکشی داشته باشد، حتی اگر مأمور ایستگاه هم در سکو حضور داشته باشد، چنین اتفاقی رخ می‌دهد و حوادث دیگر نیز به ندرت اتفاق می‌افتد. امیدواریم با تأمین اعتبارات لازم، کمبودهای ایستگاه‌های مترو برطرف شود.

مرگ های تصادفی در مترو مدتی نا ایمن بودن سکوها و راهکارهای قدیمی را به یادمان می آورد اما مانند داغی که سرد می شود مدتی که از داغی خبر گذشت همه چیز به بایگانی می رود.

کد خبر 4729273 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: مترو محمد علیخانی شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه آتش نشانی اربعین حسینی اربعین 98 محسن حاجی میرزایی محسن هاشمی عملیات امداد و نجات هلال احمر جمهوری اسلامی ایران پیروز حناچی آتش سوزی دادگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۵۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین

رئیس سازمان صمت استان قزوین گفت: حدود ۵۰ درصد واحدهای تولید شوینده‌های کشور در استان قزوین مستقر هستند و باید کمک کنیم تا زنجیره تولید این صنعت در استان کامل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محسن رستمی بعدازظهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در نشست هماهنگی برگزاری نمایشگاه تخصصی شوینده‌ها و شیشه که در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: نگاه و رویکرد دولت کمک به تولیدکنندگان و صادرکنندگان است و امسال اقدامات مؤثری برای حل این مشکلات انجام شده است.

وی افزود: در استان قزوین با تعاملی که بین مدیران اقتصادی و صنعتی دولتی و بخش خصوصی ایجاد شده و با تسهیل در امور تولیدکنندگان تلاش شده گره‌گشای موانع باشیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان توجه به زنجیره ارزش را از رویکردهای سازمان صمت در سال جاری دانست و خاطرنشان کرد: در برگزاری نمایشگاه تخصصی شوینده‌ها در قزوین فرصت مناسبی مهیا می‌شود تا توانمندی‌های صنعت شوینده‌ها معرفی شود.

رستمی ادامه داد: حدود ۵۰ درصد واحدهای تولید شوینده‌های کشور در استان قزوین مستقر هستند و باید کمک کنیم تا زنجیره تولید این صنعت در استان کامل شود. باید تلاش می‌کنیم همه بیایند تا کمبود زنجیره ارزش را شناسایی و تأمین شود.

وی تاکید کرد: سال پیش ۴۴ میلیارد دلار ارز به صنعت داده شد که امسال بیشتر می‌شود و تعداد زیادی از درخواست‌های واحدها در دست بررسی است.

رضا صفاری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین نیز در این نشست با بیان اینکه نمایشگاه‌های تخصصی و عمومی داریم که مخاطبان فرق می‌کند، گفت: در تخصصی استقبال زیاد است و بخش خصوصی مخاطب آن است که در این صورت هیئت‌های تجاری می‌آیند و یادمان نرود نمایشگاه شوینده و شیشه کاملاً تخصصی است.

وی اضافه کرد: در شوینده و شیشه جایگاه کشوری داریم و می‌توانیم آن را در حد بالایی برگزار کنیم که قطب نمایشگاه این رشته باشیم و البته در این حوزه باید جذابیت ایجاد کنیم و هیبت تجاری حتماً باید حضور داشته باشد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان با بیان اینکه فقط نباید از کشورهای همجوار دعوت شود، گفت: باید در داخل متمرکز شویم. بخشی از غرفه‌ها میزهای تخصصی باشد تا مسئولان بانک مرکزی بیایند و با مدیران کارخانجات گفت‌وگو داشته باشند.

کد خبر 751141

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • ابن سینا مقصد بعدی تی‌بی‌ام خط ۲ مترو اصفهان
  • جریمه خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند چقدر است؟
  • خودروهایی که شیشه دودی دارند، جریمه می‌شوند
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • کشف ۲۲ کیلوگرم شیشه در میناب
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟